Omdat ik gisteren echt een drukke dag had, besloot ik om een keer een plog te maken. Ik hoop dit vaker te gaan doen want ik vind het best leuk!

Image and video hosting by TinyPic
Mijn vrijdag begon al vroeg. Mijn wekker ging om kwart over 7 af, maar ik moest pas om kwart voor 8 opstaan. Ik zet mijn wekker altijd een half uur eerder omdat ik er nog wel eens doorheen wil slapen. Omdat het vandaag ontzettend hard waaide ben ik tien minuten eerder mijn bed uit gegaan zodat ik ook iets eerder weg kon fietsen naar werk.

Image and video hosting by TinyPic
Mijn ontbijt bestaat altijd uit een kom Brinta. Al zolang als ik me kan herinneren krijg ik ’s ochtends niets door mn keel heen, en als ik brood eet ben ik minstens een kwartier bezig met mijn ontbijt. Met Brinta en een beker Optimel ben ik lekker snel klaar voor de dag!

Image and video hosting by TinyPic
Vandaag hoef ik maar 2,5 uur te werken, van half 9 tot 11. Normaal moet ik op vrijdag tot 5, maar ik heb voor vandaag vervanging geregeld, waardoor ik dus lekker snel naar huis kan.

Image and video hosting by TinyPic
Na werk ben ik eerst even naar de stad gegaan. Ik heb een cadeautje gekocht voor mijn beste vriendin, want ze is een paar weken geleden op kamers gegaan. Vanavond ga ik bij haar langs!

Image and video hosting by TinyPic
Toen ik thuis kwam heb ik lekker met mijn moeder geluncht. Omdat ik normaal dus in de Albert Heijn eet, hebben we vandaag lekker gegeten met ei op brood.

Image and video hosting by TinyPic
Na de lunch ben ik ‘lekker’ aan de studie gegaan. Vandaag stond onderzoek op het programma, en als ik eerlijk ben, heb ik nog nooit een saaier vak gehad. Zelfs wiskunde was nog leuker.

Image and video hosting by TinyPic
Toen ik ‘klaar’ was met leren (je bent natuurlijk nooit klaar met leren) heb ik een ware Facebook pagina voor mijn blog aangemaakt! Ik moet nog wat aan de vormgeving doen, maar je kan hem al liken! www.facebook.com/lightsthroughtherain

Image and video hosting by TinyPic
Zodra ik het gevecht met de header en de profielfoto gewonnen had, ben ik even lekker gaan douchen. Gisteren heb ik douchegel van Treacle Moon gekocht, en vandaag heb ik een van de bodyscrubs gekocht. Deze ruikt nog lekkerder dan de douchegel dus ik kon echt niet wachten om het uit te proberen! Woensdag zal er een review online komen.

Image and video hosting by TinyPic
Een foto van mijn outfit van vandaag. Vanmorgen naar werk had ik een simpele spijkerbroek en een oud bandshirt aan, want ik wil niet dat mijn goede kleren vies worden tijdens werk. Ik draag mijn nieuwe rode nep-leren jasje van Only. Ik was al heel lang op zoek naar zo’n soort jasje en in de uitverkoop heb ik hem eindelijk gevonden! Ook draag ik een zwarte skinny, ook van Only en een het tourshirt van Arctic Monkeys. Deze is me iets te groot, maar dat maakt niet uit want Arctic Monkeys. Omdat mijn schoenen niet te zien zijn op de foto, ik draag mijn geliefde zwarte Dr. Martens, Aimilita.

Image and video hosting by TinyPic
Treinreizen vind ik stiekem best wel leuk. Ik hou niet zo van de treinen van Syntus en Arriva want dat zijn eerder overgroeide bussen op rails, maar vandaag ben ik dan toch maar eens met Syntus gaan reizen.

Image and video hosting by TinyPic
Zodra ik in Enschede was, zijn Merel en ik eerst even naar Divoza gegaan. Ik was op zoek naar een nieuw zadeldekje voor Ylga, en deze heb ik daar gekocht. (Voor de geïnteresseerden: ik heb de paarse QHP Puff Pad gekocht) Ik was helemaal vergeten om een foto te maken van Divoza zelf, dus vandaar een foto van de tas.

Image and video hosting by TinyPic
Omdat we toch echte studenten zijn, hebben we eten gehaald bij de McDonalds. We hadden niet zoveel zin om daar te gaan zitten dus hebben we het eten mee naar Merel’s huis genomen. Lekker door weer en wind (letterlijk) op de fiets, beladen met tassen! Het studentenleven is maar zwaar…

Image and video hosting by TinyPic
Zodra we naar huis wilden gaan (Merel terug naar haar ouders in Apeldoorn en ik naar Zutphen), zagen we dus dat de treinen tussen Deventer en Almelo niet reden. Het plan was in eerste instantie dus ook om via Deventer terug te gaan, maar omdat er een persoon van het spoor geschraapt moest worden ging dat dus helaas niet door.

Image and video hosting by TinyPic
Uiteindelijk was ik dus om half 11 thuis. Nu is het bijna 12 uur ’s avonds dat ik dit schrijf en ik heb echt zin om mijn laptop uit te zetten en lekker te gaan slapen. Morgen eindelijk weer uitslapen! Hier nog een leuke selfie van Merel en mij, toen we op onze trein zaten te wachten in Enschede.

Voor nu, welterusten! Of op het moment dat je dit leest, fijne dag! Ik vond het erg leuk om een keer overal foto’s van te maken (als ik er aan dacht in ieder geval), en ik denk dat ik het binnenkort vast nog wel eens ga doen!