Ik heb er al echt heel veel over gelezen, de W7 paletten. Helaas was ik ze nog nooit tegengekomen, tot pas geleden. Ik liep toevallig langs een Op = Op Voordeelshop en ik ben direct naar binnengerend om een van de paletten te halen. Na even twijfelen ben ik voor Up In Smoke gegaan, en dit is wat ik er van vind.

Het palette ziet er heel netjes uit. Ik had het ietsjes groter verwacht, maar het valt zeker niet tegen! Het doosje sluit door een stukje plastic, daardoor blijft het niet zo goed open staan. Verder opent hij wel heel makkelijk.

 photo IMG_2534_zpsayk2uer6.jpg

Als ik het palette openmaak vallen me twee dingen op die me niet zo aanspreken. Het kwastje wat erbij zit heeft geen sponsjes, maar haartjes en het spiegeltje dat in het palette zit is mat, hierdoor kan je het niet (goed) gebruiken. Verder ziet het palette er heel erg netjes uit. Het palette bestaat uit 12 basic kleuren. De eerste zes zijn wat lichter, en de laatste zes zijn wat donkerder. Kleur nummer zeven (Meteor) heeft zelfs glitters maar dit zie je helaas in de swatch nauwelijks terug. Wat ik ook erg leuk vind, is dat alle kleuren namen hebben. Deze vind je op de onderkant van het palette.

 photo IMG_2536_zpsde2l4976.jpg
 photo IMG_2538_zpszxbemxz2.jpg

Tijd voor swatches! Van elke kleur ben ik één keer over het palette gegaan, en één keer over mijn huid. Ik ben zeer te spreken over het resultaat! Alle kleuren zijn erg goed gepigmenteerd. De donkere zie je iets beter dan de lichtere, maar dat is logisch.

 photo IMG_2541_zpsw9yrltsy.jpg

Al met al ben ik zeer te spreken over dit palette, en ik ben er zeker van dat ik binnenkort ook de andere paletten maar ga halen!

De W7 paletten kan je vinden bij makeupmusthaves.nl en Op = Op Voordeelshop. Heb jij ook een of meerdere paletten van W7? Laat in een reactie achter wat jij er van vind!