w7 in the night thumbnail

Toen ik in Arnhem was vorige week moest ik uiteraard ook even de Op = Op Voordeelshop in. Ik vond dit W7 palette, en besloot hem mee te nemen. Dit is mijn ervaring met dit palette.

IMG_3316

Het palette ziet eruit zoals we van de W7 paletten gewend zijn. Hij sluit door middel van een scharnier, en ik moet zeggen dat hij me wat lastig dicht gaat. Er zit helaas geen spiegel in. Ik gebruik de spiegels in paletten vrij weinig, maar het is toch handig als ze er in zitten.

IMG_3327

Het palette bevat mooie kleuren. In eerste opzicht lijken ze matte kleuren, maar met het swatchen viel me op dat een aantal toch een shimmer hebben. Ik vind het ook erg leuk dat alle kleuren in het palette namen gekregen hebben. Deze staan achterop het palette.

IMG_3318

 

De swatches vielen me heel erg mee. Ik vind vooral de bordeauxrode kleur erg mooi, en ook de paarse kleuren vielen in de smaak. De wat lichtere kleuren vielen me iets tegen, en de grijze kleur helemaal aan de rechter kant van het palette vond ik nét iets aan de donkere kant.

IMG_3326

Van links naar rechts: Dusty – Wonderland – Summer – Abracadabra – Atlanta – Top Hat – Razzamataz – Lady Luck – Laura E – Party Pooper – Gate Crash – Bologna

 

De W7 paletten zijn te krijgen bij de Op = Op Voordeelshop voor maar €7,99.

Heb jij dit palette ook? Laat in een reactie achter wat jij ervan vindt!