Treacle Moon heeft onlangs een nieuw product geïntroduceerd. Body lotion! Ik was enthousiast, kocht twee producten en schreef deze review. Ben je benieuwd of ik nog steeds zo enthousiast ben? Lees dan snel verder!

De body lotion is verkrijgbaar in drie verschillende geuren. Coconut, ginger en raspberry. Ik heb besloten om de coconut en ginger varianten mee te nemen.

 photo IMG_2120_zps274e3eea.jpg

Als eerste heb ik ginger geprobeerd. Deze geur ruikt heel erg naar citronella, waar muggen echt een hekel aan hebben. Het is een zomers geurtje dus ik denk ook dat ik deze laat staan tot het weer wat warmer wordt. De body lotion smeert heerlijk soepel uit, maar het duurt best lang voor het ingetrokken is. Je moet dus niet teveel pakken en goed smeren.

 photo IMG_2118_zps8948bf66.jpg

Coconut heeft een heerlijke subtiele geur, die aantrekkelijker is dan ginger. Normaal hou ik niet zo van kokosnoot, maar omdat deze heel fijn ruikt zal ik deze sneller gebruiken dan ginger, die dus meer een zomers geurtje heeft, of raspberry, die erg zoet is. Deze body lotion trekt wat eerder in dan ginger.

Ik ben echt heel erg tevreden met beide body lotions. Je kan ze bij alle Albert Heijn filialen krijgen, al zullen de XL filialen meer keuze hebben. Je betaald 5,95 voor een fles van 350 ml.
Treacle Moon is tot 15 februari in de bonus bij Albert Heijn.