De afgelopen maanden heb ik best wat geld uitgegeven aan kleding, iets wat ik normaal niet echt doe. Dit heb ik de afgelopen twee maand gekocht!

Als eerste begin ik met mijn geliefde Dr. Martens. Toen ik mijn zwarte Dr’s kocht zag ik deze staan. Mat witte Dr. Martens! Ik was gelijk verliefd maar de verkoopster raadde me aan om eerst zwarte te kopen aangezien je die eerder draagt. Eind januari was het dan zover, ik kon ze halen!
 photo IMG_2035_zps052ceaa5.jpg

Toen ik eens in Apeldoorn was met mijn moeder zag ik een bordeauxrood nep-leren jasje hangen. Helaas was deze me veel te duur en heb ik moeten wachten tot ik een goedkopere vond, en dat is in december gebeurd! Bij Vero Moda vond ik in de uitverkoop dit pareltje, voor maar 20 euro! Het is een jasje van Only en de kwaliteit is echt super! Ik heb geen moment getwijfeld en het jasje is mee naar huis gegaan.
 photo IMG_2055_zps92b03ba5.jpg
 photo IMG_2058_zpsa46beb6c.jpg

Nog een jasje! Ik zag eens een foto van een spijkerjasje met bonten voering. Hebben! Ik had al verschillende winkels en websites doorgezocht maar ik kon ze nergens vinden. Bij Zalando vond ik soortgelijke jasjes, maar de mooie waren veel te duur en de betaalbare waren niet mooi… Bij Boohoo hadden ze de oplossing! Dit prachtige jasje voor 40 euro, en net die dag hadden ze een kortingsactie. Ik heb 35 euro inclusief verzenden betaald.
 photo IMG_2053_zps7c8fcb8d.jpg
 photo IMG_2054_zpsc1541de9.jpg

Ook bij Vero Moda heb ik deze broek gekocht. Ik ben er helemaal blij mee, ondanks dat er geen zakken in zitten. Wel kontzakken, maar ik ben altijd bang dat mijn telefoon in de wc valt. Geen optie! Ondanks dat de broek veel duurder was dan ik van plan was uit te geven, heb ik hem toch maar meegenomen. Ik heb ontzettend lange benen, en deze paste precies dus het moest maar! Ik ben er wel heel erg blij mee want hij staat echt super met mijn nieuwe schoenen! Deze broek is ook van Only, daar heb ik veel broeken van omdat dit merk vaak mijn lengtemaat heeft!
 photo IMG_2059_zpsfe54d0ad.jpg

Mijn laatste aankoop van deze maand is mijn MAC lipstick: Sin! Ik twijfelde nog even of ik deze lipstick wel zou kopen omdat ik net dus al 130 euro had uitgegeven aan Dr. Martens maar ik kon het echt niet laten! Hij is zo mooi!
 photo IMG_2032_zps82c53501.jpg

Omdat ik iedere maand niet zoveel kan uitgeven aan kleding, maak ik mijn shoplogs per twee maand. Ik hoop dat jullie ermee kunnen leven maar misschien gaat dit nog veranderen!

hebben jullie nog leuke dingen gekocht deze maand? Laat een reactie achter!