Image and video hosting by TinyPic
Ik heb ze al een hele tijd bij de Albert Heijn zien staan, en nu heb ik eindelijk wat producten van Treacle Moon gekocht. Deze douchegel ziet er echt heel schattig uit, maar is het ook tof spul? Lees mijn recensie!

Treacle Moon heeft een tijd geleden mijn blik al gevangen, maar telkens vergat ik om een fles mee te nemen. Afgelopen week heb ik het dan toch gedaan, en uiteraard moet ik er een review over schrijven!

Image and video hosting by TinyPic

De flessen douchegel zijn flessen van 500 ml, en hier betaal je 4,95 voor. Ik heb de limited edition meegenomen, Warm Cinnamon Nights omdat ik deze erg lekker vond ruiken. Omdat het een limited edition is, ga ik hem zeker nogmaals halen voor hij uit de winkels verdwijnt want ik vind hem te lekker om hem aan me voorbij te laten gaan! Ook heb ik Iced Strawberry Dream meegenomen. Deze ruikt echt heel zoet, maar ook lekker naar aardbei.

Image and video hosting by TinyPic

Na de aankoop van Warm Cinnamon Nights kon ik eigenlijk niet wachten om te gaan douchen en de zeep te proberen, maar ik heb me kunnen inhouden. Toen ik de zeep op mijn washandje deed, verbaasde het me dat het echt dik spul is. Het is niet echt vloeibaar dus ik vroeg me af of ik genoeg op mn washandje gedaan had.
De zeep smeerde heerlijk uit op mijn huid, en ik had zeker genoeg! Zodra het in aanraking komt met water, gaat het heerlijk schuimen. Toen ik klaar was met douchen, en me afgedroogd had, rook ik heerlijk naar kaneel. Missie geslaagd!

Ik moet zeggen dat Iced Strawberry Dream echt heel anders is dan Warm Cinnamon Nights. De zeep is veel vloeibaarder, en ruikt echt veel sterker. Beide zepen schuimen even goed en smeren net zo lekker uit. Toen ik had gedoucht met Iced Strawberry Dream, rook ik naar aardbeien en snoepjes. De lucht was veel sterker aanwezig dan bij Warm Cinnamon Nights.

Een dag later keek ik naar de andere producten van Treacle Moon, en toen heb ik een body scrub meegenomen, That Vanilla Moment. Deze flessen bevatten 225 ml, en hier betaal je ook 4,95 voor. Dat is wel een beetje jammer.
Wat me opviel was dat deze echt heel sterk rook. Ik vond het heerlijk ruiken! Toen ik onder de douche ging heb ik hem natuurlijk direct uitgeprobeerd, en ik vond het een hele fijne scrub. Ook deze is wat dikkig, en hij smeert heerlijk uit op mijn huid. Na afdrogen merkte ik dat mijn huid helemaal zacht geworden was, en ik rook helemaal naar vanille.

Image and video hosting by TinyPic

Wat ik ook een erg groot pluspunt vind, is dat achterop de verpakkingen aangegeven staat dat de producten niet op dieren getest zijn. Ik ben tegen dierproeven, dus Treacle Moon heeft hier een streepje voor. Wat ik niet zo’n groot pluspunt vind, is dat er veel chemische ingrediĆ«nten in zitten. Ik heb een vrij gevoelige huid, maar gelukkig had ik er geen last van. Dit kan wel een minpunt zijn voor mensen die wel snel last hebben van dit soort ingrediĆ«nten in zeep.

Al met al vind ik de producten van Treacle Moon echt prima producten. Ze ruiken lekker, en je krijgt wel waar voor je geld, ondanks dat ik de body scrubs erg duur vind. Ze zijn zeker een aanrader voor bij een lekkere douche! Als ik later nog weer andere producten heb, zal ik daar ook zeker een review over schrijven!

Deze post is niet gesponsord door Treacle Moon