De afgelopen weken heb ik weer veel producten gebruikt en opgemaakt. Vandaag laat ik zien wat ik precies gebruikt heb en hoe me dat is bevallen.

Deze showergel van Treacle Moon stond al een hele tijd op m’n plank en het is een heerlijke zomerse geur. Het jammere aan de Treacle Moon showergel vind ik dat de geur niet heel lang blijft hangen.

DSC05035

Twee flessen van mijn vaste conditioner. Mijn punten hebben nogal snel de neiging om te gaan splijten en breken en met deze conditioner hoop ik dat tegen te gaan. Mijn haar wordt er in ieder geval wel heel zacht van!

DSC05037

Deze shampoo kocht ik toen het in de aanbieding was – tweede fles gratis. Ik zou hem niet nog een keer halen.

DSC05039

De linker fles droogshampoo haalde ik alleen omdat ik een keer ergens was waar ik niet kon/wou douchen en m’n haar moest eigenlijk echt gewassen worden. Ik was dan ook mijn droogshampoo vergeten mee te nemen.
Rechts de droogshampoo die ik altijd heb, van Batiste. Deze heeft een bruinige kleur waardoor het minder opvalt in mijn haren. Nog steeds is deze kleur iets te licht en blijft er iets een grauwige waas over m’n haar hangen na gebruik.

DSC05040

Deze bodyscrub ruikt zó lekker! Ik moet wel zeggen dat het voelt alsof hij mijn huid uitdroogt. Ik gebruikte hem dan ook altijd voor het wassen.

DSC05041

Toen mijn ouders op vakantie waren in Spanje hebben ze voor mij en mijn broertje allebei een Rituals pakket gekocht. Ik had deze rode variant met Indian Rose & Sweet Almond Oil.
Dit is een soort gel die in schuim veranderd zodra het in aanraking komt met water en wat is het fijn spul! Het gleed echt over mijn huid en ik vond het dan ook erg jammer dat deze fles leeg was.

DSC05042

Vroeger gebruikte ik altijd gewoon deodorant voor vrouwen, maar na een tijdje kwam ik erachter dat mannen deo veel beter werkt. De geur blijft veel langer hangen!
Eerst gebruikte ik Axe Excite maar tegenwoordig ben ik op een andere geur overgestapt. Die ruikt net iets lekkerder.

DSC05043

Mijn go-to tandpasta. Ik hou er totaal niet van als tandpasta teveel schuimt en Zendium schuimt vrij weinig!

DSC05044

Toen ik mijn piercing liet zetten heb ik dit potje met wattenstaafjes gekocht om mijn piercing schoon te maken. Vooral toen mijn piercing na twee maand ging ontsteken gingen de wattenstaafjes er snel doorheen. Nu is alles goed en rustig met mijn piercing dus gebruik ik nauwelijks nog wattenstaafjes!

DSC05045

En dit was alles alweer wat ik opgemaakt heb. Mijn bak is ondertussen alweer ietsjes gevuld aan het raken dus binnenkort zal er wel weer een verschijnen!