Ik zie vaker bij bloggers langskomen dat ze posts schrijven over de producten die ze opmaken. Ik besloot het ook eens te doen! Mijn bak was vol, dus bij deze de blogpost.

DSC04937

In de afgelopen paar maand maakte ik drie flessen douchefris op. De linker is van de Hema, ‘Mellow, Warm and Wonderful’. Ik had deze voor mijn verjaardag gekregen vorig jaar en ik vond het een heerlijk ruikende douchegel.
Daarnaast heb ik twee flessen van Treacle Moon. That Vanilla Moment en Warm Cinnamon Nights. Ik vind de douchegels van Treacle Moon erg fijn, maar de geur blijft niet lang hangen. Verder is cinnamon variant wat stroperiger dus die vond ik wat minder fijn.

DSC04938

Eerst maakte ik een droogshampoo van Andrélon op maar daarna vond ik deze van Batiste voor bruin haar. Ook deze is nog wat te licht voor mijn haar, maar het is beter dan de witte waas van de Andrélon droogshampoo. Ik heb ze allebei opnieuw gekocht.

DSC04939

Ik maakte een fles conditioner op. Deze heb ik niet opnieuw gekocht want ik heb nu conditioner van Andrélon. Ook maakte ik twee flessen 2 in 1 shampoo op maar ik had de andere al weggegooid. Na het opmaken van de laatste fles ben ik overgegaan op een andere shampoo van Andrélon.

DSC04940

Twee bussen Nivea Double Effect deo. Deze koop ik niet opnieuw want hij ruikt niet echt lekker en als ik iets zweet is de deolucht gelijk weg. Best jammer.
De Palmolive deo heb ik vorig jaar in Noorwegen gekocht omdat ik mijn deo was vergeten mee te nemen. Ik zou deze graag opnieuw kopen maar ik heb hem tot nu toe in Nederland nog niet kunnen vinden.

DSC04941

De mascara (Catrice Lashes to Kill) was nog niet op maar hij begon te klonteren dus heb ik een andere gekocht.
Ook was mijn make-up remover van Eucerin nog niet helemaal op maar na het gebruiken daarvan kreeg ik hele erge branderige ogen dus die heb ik weggegooid.
Wattenschijfjes, die gebruik ik vooral voor het afhalen van make-up en nagellak.
En de tandpasta die ik altijd gebruik, Zendium classic. Deze tandpasta schuimt niet overdreven en dat vind ik erg fijn.