Onlangs zag ik dit palette langskomen op Facebook, en ik moest en zou hem hebben. Dit is wat ik er van vind.

Ik wou al heel lang een palette hebben met felle kleuren, maar ik kon nergens een betaalbare vinden die ook gelijk van goede kwaliteit was. Toen ik het Poptastic palette zag, heb ik hem zonder te aarzelen besteld op Kruidvat. Ik heb al een palette van MUA waar ik zeer tevreden over ben, dus ik durfde de gok wel te wagen.

Het palette heeft prachtige felle kleuren. Ik kon hem dus helaas niet swatchen omdat ik het palette heb besteld via de website van Kruidvat. Het palette komt in een simpel zwart doosje zoals we gewend zijn van MUA. Er zit geen spiegel bij, maar wel een dubbelzijdige spons-applicator die ik persoonlijk altijd erg fijn vind.

Het leuke aan deze paletten is dat MUA alle kleuren namen geeft. Ik was vooral benieuwd naar de felroze kleur, genaamd Cherry Sour en de lichtblauwe genaamd Cool Cyan.


Van links naar rechts: Blue Suede – Gold Mine – Electric Purple – Lime Sizzle – Cool Cyan – Pizzaz Purple (Imgur heeft de foto omgedraaid, in het palette zitten ze dus andersom)


Van links naar rechts: Sonic Blue – Crystal Blue – Shocking Pink – Atomic Aqua – Cherry Sour – Jade Jazz (deze is ook op de kop)

Ik moet zeggen dat ik erg blij werd van de swatches. Alleen Lime Sizzle (denk ik, ik kon het nauwelijks lezen), Gold Mine en Jade Jazz vielen me wat tegen. De andere swatches waren allemaal erg mooi en goed gepigmenteerd. Precies zoals ik het wil zien!

Het was me overigens wel snel duidelijk dat ik met dit palette alleen geen ooglook zou kunnen maken, dat wordt echt te fel. Ik combineer deze kleuren graag met kleuren uit de W7 In The Night en MUA Spring Break paletten.

Ondanks dat ik dit palette niet kon swatchen, durfde ik de gok wel te wagen. Je betaalt er namelijk maar €5,99 voor! Je kan deze palette vinden bij Kruidvat met een MUA schap, en anders kan je het via de website bestellen – versturen naar een Kruidvat filiaal bij jou in de buurt is zelfs gratis!

Heb jij dit palette ook? Laat een reactie achter met wat jij er van vindt!