Sinds kort heb ik het merk MAC ontdekt. Ik was al wat langer op zoek naar een echt donkere lipstick en deze heb ik eindelijk gevonden!

De lipstick waar ik voor gevallen ben heet ‘Sin’. Het is een donkerrode, matte lipstick en precies waar ik naar op zoek was!

 photo IMG_2030_zps8f871ec0.jpg

Toen ik de lipstick voor het eerst opdeed merkte ik dat het ongelofelijk stroef ging. Dit is mijn eerste matte lipstick, dus ik was gewend dat ze soepel op mijn lippen uitsmeerden. Uiteindelijk had ik het er prima op zitten en wauw, wat een kleur! Ik weet nu al zeker dat ik deze lipstick eerder zal gaan pakken dan mijn felrode van NYC, die ik toch iets té vind.

 photo IMG_2032_zps82c53501.jpg

Het pigment is echt prachtig en dekt heel erg goed. Mijn lippen zijn wat ruw, doordat ik altijd de losse velletjes er af bijt, maar ondanks dat zit de lipstick heel erg mooi op mijn lippen. Wat me ook opvalt is dat de lipstick heel goed blijft zitten. De lipsticks die ik al heb (NYC en Cartrice) zijn goedkoop en blijven niet lekker zitten. Deze van MAC dus wel! De lipstick geeft niet af op een glas en ik merk eigenlijk ook helemaal niet dat hij op mijn lippen zit.

Ik heb deze lipstick bij de Douglas in Amsterdam gekocht, voor 19 euro.