Mijn tweede MAC lipstick is een feit! (De derde ook, maar die krijgt een eigen review.) Ik heb laatst MAC Russian Red gekocht, en dit is wat ik er van vind.

Eigenlijk was ik op zoek naar een wat subtielere kleur, die ik eerder op zou doen naar werk. De verkoopster die mij hielp liet me een aantal lipsticks zien, die ik allemaal afkeurde. Omdat ik toch wel van rood hou, kwam ik al snel uit bij Russian Red. Ik vind deze kleur prachtig en heb hem zelfs al twee keer opgehad naar werk!

 photo IMG_2098_zpsc5706bc6.jpg

Russian Red is een matte lipstick. Ik was heel erg tevreden over de matte dekking van Sin, dus ik was direct enthousiast om deze lipstick ook te proberen.

 photo IMG_2092_zps846f30b9.jpg

De lipstick dekt prachtig. Door de matte finish wordt de lipstick wat subtieler en dat kan ik erg waarderen. Hij blijft ook lang perfect zitten. Ik heb op mijn werk slechts één keer moeten bijwerken, nadat ik had gegeten. Maar dat is alleen de binnenkant, de rest blijft netjes op zijn plek. Wat ik ook erg fijn vind is dat de lipstick niet plakkerig is. Daar heb ik echt een ontzettende hekel aan.

 photo IMG_2100_zpse9bcdafe.jpg
Wel gaat de lipstick na een paar uur mijn lippen uitdrogen. Dat vind ik een beetje een vervelend gevoel want ik hou echt niet van droge lippen maar verder ben ik heel erg tevreden over deze lipstick. Het is echt een aanrader!

Heb jij deze lipstick ook? Laat in een reactie achter wat je ervan vindt!