Thumbnail mac heroine

Een poosje geleden plaatste ik een review over MAC Rebel, en daarin zei ik dat dat voorlopig de laatste lipstick van MAC zou zijn. Dat is toch anders geworden.

 photo IMG_3300_zps4arxvias.jpg

Eigenlijk had ik namelijk ook nog MAC Heroine op mijn wishlist staan. Ik wist niet welke finish deze lipstick had, dus besloot ik gewoon maar de Douglas binnen te lopen toen ik in Arnhem was om te gaan kijken. Zodra ik zag dat Heroine een matte finish heeft, moest ik hem uiteraard direct meenemen. Toegegeven: als Heroine geen matte finish had, had ik hem waarschijnlijk niet meegenomen.

 photo IMG_3302_zpsfwsvkrm4.jpg

De lipstick heeft een prachtige paarse kleur met een rozige ondertoon. Ik heb hem in de winkel niet geswatcht op mijn arm, maar gewoon gelijk op mijn lippen. En wauw, wat een prachtkleur! Ik twijfelde even of hij me wel zou gaan staan, maar toen ik in de spiegel keek was ik direct verkocht. En of hij me staat!

 photo IMG_3301_zpsdvyibzup.jpg

Toen ik hem thuis voor het eerst op mijn arm swatchte was ik zeer tevreden. Heroine is, zoals we van MAC verwachten, een uiterst goed gepigmenteerde lipstick. Op mijn lippen blijft hij heel lang zitten, ik hoef alleen na het eten iets bij te werken aan de binnenkant van mijn lippen.

 photo IMG_3303_zpsbrh3ddvw.jpg

MAC Heroine is dus echt absoluut een aanrader. Als je twijfelt kan je uiteraard altijd naar een MAC counter gaan, want ze geven je daar altijd heel goed advies.

Heb jij MAC Heroine ook? Laat een reactie achter!