Ondanks dat ik niet van plan was een nieuwe lipstick te kopen, kon ik deze echt niet laten liggen! Flat Out Fabulous is aan mijn stash toegevoegd.

Toen ik binnenliep bij de Douglas in Utrecht had ik eigenlijk geen idee welke lipstick ik wou hebben. Ik was van plan om alleen even te kijken, maar ondanks weet je wel hoe dat bij mij gaat. ‘Even kijken’ werd ‘kopen’!

 photo IMG_2565_zpsu0wegudo.jpg

Flat Out Fabulous is een retro matte lipstick, dat betekend dat hij wat droger is dan de gewone matte lipsticks. Ik vind zelf de matte lipsticks echt heel erg fijn omdat ze erg lang blijven zitten, dus ik ben erg benieuwd hoe deze finish me gaat bevallen. Hij heeft in ieder geval een concert overleefd!

 photo IMG_2567_zpsvlusbzla.jpg

De kleur van de lipstick is prachtig roze. Toen ik hem uit mijn tas haalde en hem in de zon bekeek, leek hij wel van plastic te zijn! De lipstick brengt wel heel erg stroef aan, maar de dekking is echt prachtig. Ik ben zelf niet echt van de roze lipsticks, maar deze is echt zo gaaf dat ik hem niet kon laten liggen.

 photo IMG_2566_zpsnajtgt5p.jpg

De swatch maakt me erg blij. Hij dekt goed en geeft mooi veel pigment af. Doordat hij zo stroef is moet je wel wat vaker over je lippen gaan, maar het resultaat mag er zeker wezen!

 photo IMG_2733_zpse50nlbrc.jpg

En nog een full-face foto. Ik moet zeggen dat in ieder licht deze lipstick anders uitvalt. Hier lijkt hij wel wat subtieler, maar als ik aan de andere kant van mijn slaapkamer in de spiegel kijk, lijkt hij weer veel feller. In het slechte licht van een donkere concertzaal schijnt hij zelfs paars te worden. Ik ben echt heel erg enthousiast over deze lipstick en het is zeker een aanrader als je van wat opvallendere kleuren houdt!