Naast Russian Red heb ik ook Cyber gekocht! Deze lipstick wou ik graag hebben en dit is mijn mening er over.

Toen ik Sin gekocht heb, liet de verkoopster me ook Cyber zien. Deze lipstick had ik het liefst gelijk ook meegenomen, maar ik had er echt geen geld meer voor dus ik moest even een maandje wachten. Toen hij voor de tweede keer voor me geswatcht werd twijfelde ik nog wel een beetje maar toch heb ik hem maar meegenomen.

 photo IMG_2107_zpseb763a30.jpg

Cyber heeft een satin finish, wat betekend dat hij glanzend is. Hij brengt hierdoor heel makkelijk aan en hij droogt mijn lippen niet uit. Ook blijft hij goed zitten.

Het was echt ongelofelijk moeilijk om deze lipstick goed op de foto te krijgen, dus heb ik twee foto’s gemaakt. Eentje met een witte ondergrond, en de ander met een zwarte ondergrond waar ik een lamp op gezet had zodat je kan zien dat hij echt paars is, en niet zwart zoals het in de eerste foto dus lijkt.
 photo IMG_2101_zps7d7a2375.jpg
 photo IMG_2105_zpsb4d29d64.jpg

Ook was het ongelofelijk lastig om de swatches fatsoenlijk op de foto te krijgen met mijn spiegelreflex, dus hier weer twee foto’s. De eerst met spiegelreflex, de tweede met mijn iPhone.
 photo IMG_2117_zps0684e7c8.jpg
 photo IMG_1801_zpse6c62d83.jpg

Ik weet het nog niet helemaal zeker met de kleur. Hij is echt donkerpaars en hij oogt soms zelfs bijna zwart, naar mijn mening. Het is geen lipstick die ik op zou doen naar bijvoorbeeld werk, maar ik heb eigenlijk ook nog niet echt bedacht wanneer ik hem wél op zou doen. Ik weet zeker dat ik een gelegenheid ga vinden!