Ik was al een hele lange tijd op zoek naar hoge leren laarzen en ik heb ze gevonden! Dr. Martens had precies de laars die ik zocht.

Aimilita

Toen ik naar de Dr. Martens store in Amsterdam ging, was dat om laarzen te kopen. Ik moet toegeven, de laarzen die ik in gedachte had waren niet deze. Ik wist eigenlijk helemaal niet dat deze bestonden! Zodra ik ze in mijn handen had, wist ik direct dat ik deze laarzen wou, ondanks dat ze 20 euro duurder waren dan die ik eerst wou.

 photo schoenen_zps9e209257.jpg

Het model heet ‘Aimilita’ en ze zijn van heerlijk zacht leer. De zool is zoals we het kennen van Dr. Martens: plastic. Dit maakt de schoen stijver maar ook een stuk stoerder. Ik ben echt ontzettend blij met deze schoenen en dat ik 10% korting kreeg omdat ik student ben, is alleen maar mooi meegenomen.

Voor deze laarzen heb ik 170 euro betaald, inclusief 10% studentenkorting.

Smooth

 photo IMG_2035_zps052ceaa5.jpg

Toen ik de zwarte laarzen kocht, zag ik ook witte laarsjes staan, het model ‘Smooth’. Ik begon toen direct te twijfelen, maar het meisje dat me hielp raadde me aan om zwarte laarzen te nemen. Dat heb ik gedaan, maar ik kreeg de witte niet meer uit mijn hoofd. En nu staan ze op mijn schoenenplank! Deze laarzen zijn echt een stuk stijver dan mijn andere Dr. Martens, dus dat wordt pijn lijden bij het inlopen. Ik moet zeggen, dat gaan ze zó waard zijn!

 photo IMG_2037_zps05a03045.jpg

Om deze laarzen te kopen ben ik weer naar de Dr. Martens store in Amsterdam gegaan, vooral omdat ik de zwarte laarzen in maat 39 heb, maar normaal heb ik maat 40 aan schoenen. Het was goed dat ik dat had gedaan, want deze witte laarsjes heb ik inderdaad in maat 40 mee naar huis genomen. 39 was echt veel te klein!

Voor deze laarsjes heb ik 130 euro betaald, inclusief 10% studentenkorting.