Laatst heb ik bij Kruidvat dit palette gehaald. Ik heb geen idee welk merk het is, maar ik heb er in ieder geval een review over geschreven.

Toen ik dit palette in het Kruidvat-krantje zag staan wist ik gelijk dat ik het wou halen, want de kleuren zijn echt gaaf! Ik heb nog geen palette waar echt groen in zit, dus dit is een mooie kans. Volgens het krantje zijn deze paletten goed gepigmenteerd, dus dat heb ik getest.

IMG_4019

 

De oogschaduws zitten in een mooi kartonnen doosje dat sluit met een magneetje. Er zit een klein spiegeltje in, wat fijn is op momenten dat je niet in de buur van een spiegel bent.

IMG_4020

Er zitten twaalf kleuren oogschaduw in dit palette, deze variëren van oranje tot grijs. Op de achterkant van het doosje kan je zien hoe de kleuren heten.
Van links naar rechts: Coke – Chilli – Hot – Burgundy – Mojito – Lagoon – Strike – Dare – Friday – Jump-up – Rave – Club

IMG_4022

De swatches stellen me zeker niet teleur. De eerste paar kleuren lijken wat te glitteren en ook de gele oogschaduw kan ik goed op mijn huid zien. Dat verrast me wel, want ik heb nog een palette met geel en die kan ik dus nauwelijks zien.

IMG_4025

Al met al ben ik zeer tevreden en enthousiast over dit palette. Ik heb het voor 6,99 gekocht in de aanbieding. Ze hebben ook nog een Nude en een Smokey variant. Deze heb ik niet gehaald want ik heb al genoeg nude en smokey kleuren.

Heb jij dit palette ook? Laat in een reactie vinden wat jíj er van vindt!