About The Blogger

Aangezien achter elke blog een blogger zit, bij deze mijn ‘About The Blogger’.

Ik ben Marleen, 19 jaar en ik woon in Nederland (wat me vrij duidelijk lijkt aangezien ik in het Nederlands blog). Momenteel heb ik een tussenjaar, maar zodra ik mijn propedeuse heb ga ik verder met mijn opleiding Journalistiek, op de Hogeschool Utrecht. Om niet telkens thuis voor me uit te zitten kijken, werk ik iedere dag bij Albert Heijn. Hier werk ik nu 3 jaar.

Ik rij paard sinds ik 9 ben, en sinds 6 jaar rij ik op een Fjord genaamd Ylga. Zij is nu twaalf.

Schrijven is een van mijn grootste hobbies en al sinds ik leerde schrijven in groep drie, schrijf ik verhaaltjes en dit heb ik nu dus voortgezet in de vorm van een blog.

Als je meer vragen over mijzelf hebt, aarzel dan niet om een berichtje achter te laten!

Liefs,

 

Marleen