De komende maand ga ik de 30 Day Blogchallenge doen! In deze blogpost vertel ik wat het is en waarom ik dit ga doen.

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen heb ik niet meer zoveel inspiratie voor het bloggen. (KLIK voor de blogpost daarover.) De afgelopen maand heb ik mijn best gedaan om toch iedere dag iets online te krijgen en dat is helaas niet altijd gelukt. Via Nienke (van dreamingoutloud.nl) kwam ik op de 30 day blogchallenge en ik heb besloten om dat ook te gaan doen.

De hele komende maand komt er iedere dag een artikel online op basis van een bepaald onderwerp. De challenge is verzonnen door Hare Maristeit (KLIK voor de post erover). Ik vond het een leuk idee dus heb besloten om het ook te gaan doen. Om wat luchtigere content op mijn blog te krijgen, maar ook om weer plezier te krijgen in het schrijven.

Dat betekend dus dat er op sommige dagen meerdere artikelen online gaan komen. Ik blijf namelijk uiteraard gewoon trein belevenissen en weekly occupations schrijven. Ook komen de 366 days of happiness en m’n nieuwe doelen voor de komende maand gewoon online.

Zelf heb ik in ieder geval heel veel zin om iedere dag een blogpost online te zetten, de komende maand. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden! De artikelen die ik in de tussentijd verzin om over te schrijven komen waarschijnlijk in December online. Dan komt die maand ook wat voller. Let’s go!